5 april 2020
17:00

Floda BoIF

Referat: Älvängens IK - Floda BoIF

Match mot Floda i relativt bra väder för en gångs skull. Första halvlek kommer vi aldrig in i alls, vi kommer fel i positionsspelet och slår oerhört många felpass och tappar boll i fel lägen. Underläge 1-0 och vi skapar knappt någon målchans alls. Vi snackar i pausen och med vindens hjälp så svänger matchbilden rejält, nu är det vi som tar över.
Trots detta kommer 2-0 och det kändes lite onödigt, resten av matchen skapar vi mängder med lägen men det stannar ofta vid halvlägen. Reducering kommer med 13 minuter kvar då Ebba S själ en boll av motståndaren och rullar bollen imål.
Vi pressar vidare, men lyckas inte trycka in kvitteringen denna gång. Positivt med 90 minuters tuff drabbning där det smällde rejält i närkamperna och vi ger inte upp trots motflyt och motstuds större delen av matchen.
Idag gav vi motståndarna handikapp med svagt spel i första halvlek, det håller inte i någon match.